KÖSZÖNTJÜK A VARGA CSALÁDI BIRTOK HONLAPJÁN!

 

Klikkeljen ide a Flash lejátszó letöltéséhez!

 

Honlapunk azt a célt szolgálja, hogy vásárlóink, vendégeink megismerkedhessenek családunkkal, termékeinkkel, célkitűzéseinkkel és cégünkről, tevékenységeinkről további információkhoz jussanak.

Minden jót kívánunk oldalaink felfedezéséhez és reméljük ezzel közelebb kerülünk Önökhöz.

Cégünk Magyarország közepén, a legnagyobb kiterjedésű magyar borvidék egyik jellegzetes, jó bortermő táján, a Kiskunsági homokhátságon, Kecskeméttől mintegy 15 km-re nyugatra, Izsák egy jellegzetes külterületén, a Gedeon dűlőben található családi vállalkozás. Jelenleg 60 ha a saját szőlőterület nagysága. A borászat tulajdonosai egy fiatal házaspár Árpád és Ildikó, Árpád végzi a szőlészeti és borászati feladatokat, a kereskedelmi és marketing területet Ildikó fogja össze.
Célul tűzték ki, hogy a családjaik régi hagyományát tovább vigyék, és a legjobb alapanyagból nagyon jó minőségű bort készítsenek. Szeretnék e táj borait újra rangra emelni és elismert borversenyeken kipróbálni. Eddig nem eredménytelenül, boraik már számos ezüst és aranyéremmel dicsekedhetnek belföldi és nemzetközi borversenyen egyaránt. Többek között Szeged legfiatalosabb bora címet nyerte el az Arany Sárfehér 2008-ban, valamint a Cserszegi Bács-Kiskun megye legjobb fehérbora lett.
1999 óta telepítenek folyamatosan szőlőt, így évről-évre fokozatosan bővül a fajtakínálat a fogyasztói igények kielégítésére.
Boraik hagyományos fahordós illetve reduktív technológiával készülnek. A korszerű kíméletes technológiai elvek szerint épült új feldolgozó és érlelő pincékben irányított erjesztéssel, hűtéssel készítik a borvidékre jellemző, magas minőségi követelményeknek is megfelelő boraikat. Mindenkit szívesen látnak egy pincelátogatással egybekötött kóstolásra, előzetes bejelentkezés alapján.

 

Boraink:

 

Arany Sárfehér
Cserszegi Fűszeres
Rajnai Rizling
Kékfrankos Rose
Kékfrankos
Sexy Lé-di
La Cserszegi ( Bács megye bora! )
Beck Chardonnay
Blanc cuvee ( Ezerjó - Cserszegi Fűszeres )
Gedeon Cuvee ( Cabernet Sauvignon-Kékfrankos enyhén barrique )
Ó Rajnai Rizling ( 2006 decemberi szüret, száraz )
Kadarka

 
 

BEMUTATKOZÁS | SZŐLŐFAJTÁK | BORAINK | ELÉRHETŐSÉGÜNK | GALÉRIA | EREDMÉNYEINK

Copyright © 2005-2007 Varga Birtok Kft. Minden jog fenntartva.

Eddig látogató fordult meg honlapunkon.